En stund siden sist

Da har jeg 30 dager igjen i USA, 13 dager igjen i Downingtown og det er nøyaktig en uke til min kjæreste familie (som jeg ikke har sett på 9 måneder) kommer hit, og 8 dager til jeg graduater fra Amerikansk High School! Herregud, som tiden har flydd. Jeg husker som om det var i går at jeg fikk telefonen om at jeg hadde fått vertsfamilie. Som om det var i går, at jeg gikk mot vertsfamilien på flyplassen og sovnet i bilen på vei til huset. Som om det var i går jeg tok mine første skritt inn på en Amerikansk High School som jeg hadde drømt om så lenge. Som om det var i går at jeg opplevde min første Amerikanske fotball kamp.Som om det var i går jeg spiste min første Dunkin Donut. Som om det var i går jeg var på min første amerikanske date med en fantastisk amerikansk gutt. Som om det var i går jeg opplevde mitt første amerikanske prom. Noe jeg er så heldig å få oppleve igjen på fredag.

Tiden har gått alt for fort. Men, tiden går jo fort når man har det gøy. Nå sitter jeg her, med bare noen dager igjen av eventyret mitt. Det er faktisk ganske så utenkelig at jeg skal hjem. For på en måte er jeg allerede "hjemme". Det er så utenkelig at etter ferien i Florida og New York nå i sommer med familien min, at jeg skal hjem til Norge. Et annet land, flere flyturer unna. Jeg tror at det som er det vanskeligste akkurat nå er faktisk å innstille seg på at det er mange her som jeg kanskje aldri får møtt igjen. Mennesker som har fått meg til å le og smile på dager som ikke alltid har vært så bra. Mennesker som gir deg komplimenter fordi de faktisk mener det og bryr seg om deg, selvom du kun har kjent de i noen måneder eller egentlig aldri snakket med de før nå. Det gjør vondt, det gjør det. Og jeg sitter her med en liten tåre i øyet, selvom jeg har noen dager igjen. Men jeg er så takknemlig, selvom jeg kanskje er dårlig på å vise det. Jeg er faktisk så takknemlig for denne opplevelsen at jeg ikke har ord.Nå på fredag har jeg prom igjen, men denne gangen Senior Prom. Vi er en stor gruppe som skal ha hummer limousin og hele pakka. Ballet er på et fancy hotell et stykke unna og jeg gleder meg helt vannvittig mye. Bare noen dager etter det er det Graduation og det blir mange å si hadet til. Men, jeg har så mange minner allerede å ta vare på og ting jeg aldri vil glemme og de vil være med meg livet ut. Så dette innlegget vil ikke bli det siste, for jeg skal prøve å oppdatere etter fredag og kanskje etter graduation!

Vi snakkes.

 

2 kommentarer

nina

29.05.2013 kl.03:26

de är så sorgligt att det är över! <3

Thea

30.05.2013 kl.09:05

Gleder meg til å klemme bestevennen min igjen! Jeg har ikke ord for hvor tomt det har vært her uten deg ..

Skriv en ny kommentar

Mette Alsaker

Mette Alsaker

19, Frogn

Utvekslingsstudent i Downingtown, Pennsylvania i USA 2012/2013 og reiser med STS. Svarer på de fleste spørsmål, men du kan også sende til mette_karin@hotmail.com :)

Kategorier

Arkiv

hits