Basketball kamp, omgangssyken, rugby turnering og langhelg

Litt av hvert har skjedd i det siste og jeg skal innrømme at jeg er skikkelig dårlig på å oppdatere bloggen...

Vel, forrige uke hadde vfar kjøpt biletter til en basketball kamp i Philadelphia. Kampen var mellom Temple og LaSalle som er to colleges, aka. det var en college basketballkamp. Og herregud så gøy det var! Så sinnsykt med stemning også. Og jeg som ikke trodde jeg var noe basketball fan heller.. Vi hadde veldig bra seter også og hadde utkikk over hele banen.Temple endte opp med å vinne kampen, og da ble det jo bare enda mer stemning siden de er hjemmelaget. Grunnen til at vi dro på kampen var fordi Vfar gikk på Temple for college.

Basketball kampen var på en torsdag og dagen etter, fredag, ble jeg skikkelig dårlig. Nesten med en gang jeg kom hjem fra skolen kastet jeg opp 3 ganger og det bare fortsatte utover kvelden. Og slik fortsatte det til mandagen. Var utrolig kjipt, men nå er jeg frisk som en fisk! Helgen etter hadde jeg min første rugby turnering, Frostbite! Turnering fant sted i Lancaster, ca en time unna og det var så utrolig gøy! Vi vant hele greia og jeg er blitt så utrolig glad i min kjære rugbyfamilie allerede.


Du kan si knærne mine er greit vonde nå da...

Jeg er så utrolig glad for at jeg begynte med rugby, og jeg har det så sinnsykt gøy! Vi er som en stor familie allerede og jeg storkoser meg skikkelig! Vi har fri fra skolen på fredag så da skal hele laget (+guttelaget tror jeg) til Shady Maple og spise frokost, som er en slags restaurant drevet av amish-folk. Har hørt det er utrolig godt der, så det gleder jeg meg veldig til. Vi skal også ha teamdinner hos en av jentene neste uke.

Til helgen skal jeg på kino og se Safe Heaven med noen venninner, det er Sabrinas bursdag på lørdag og bare slappe av og nyte min siste helg uten rugby frem til Mai! Det er mye gøy som skjer fremover og skal hvertfall oppdatere til uken! Foressten, 120 dager til jeg er hjemme!!!!

Én kommentar

Mamma

28.02.2013 kl.17:57

Huff de knærne så vonde ut! Tøff du. 120 dager til heile familien er samlet love :-)

Skriv en ny kommentar

Mette Alsaker

Mette Alsaker

19, Frogn

Utvekslingsstudent i Downingtown, Pennsylvania i USA 2012/2013 og reiser med STS. Svarer på de fleste spørsmål, men du kan også sende til mette_karin@hotmail.com :)

Kategorier

Arkiv

hits