På nye eventyr

I går fikk jeg endelig sett mye mer av Downingtown!

Ikke at selve downtown er så veldig mye å skryte av, er det fortsatt veldig koselig og jeg kunne ønske det var mer likt som i Norge, hvor man drar ned til byen og spiser lunsj og går litt rundt. Her kjører man jo OVERALT.... Synes det er ganske sykt at jeg ikke har lagt på meg mer enn det jeg har.

Rugby sesongen starter jo for fullt i morgen og vi har vår første trening på gressplen. Jeg måtte da derfor ut å kjøpe alt av utstyr som jeg trenger (ellers får du ikke være med på treningen). Jeg har jo også blitt veldig god venn med en jente som heter Carly, og hun tok meg gledelig med til Dick's (sportsheaven <3<3) og hjalp meg.


Kjøpte disse for noen dager siden da, elsker de allerede!!


Nye cleats for rugby.


Mouthgard. Hahah kan bli spennende...

Kjøpte også nye treningstights og andre småting. Etter shoppingsrunden kjørte vi rundt i Downingtown og endte opp langt uti gokk da Carly ville vise meg en gammel bro med en togskinne? som trolig har utsikt over hele Downingtown. Og visst hadde den det! Vi måtte gå og klatre et stykke oppover, men det var verdet det til tross for den altfor kraftige vinden.


Skjønner ikke hva som skjer med bildet?!?! Men hvertfall, man ser det ikke på bildet, men det er en slags bro høøøøyhøøyt oppe og under den er det motorvei igjen. Var egentlig litt skummelt akkurat den dagen for det blåste noe innmari og jeg følte til tider at jeg skulle blåse bort, haha. Vi dro før det ble verre da:)

Etter det dro vi å spiste lunsj på et pizza sted før vi dro til biblioteket (hahah) for Carly måtte plukke opp noen bøker. Deretter kjørte hun meg hjem og jeg tilbringte resten av dagen med å se på sesong 3 av Pretty Little Liars, mens resten av familien var ute å gjorde sine ting.

I dag går nok dagen til å gjøre lekser og bare slappe av også:)

Én kommentar

Thea

14.02.2013 kl.14:18

åå, har så lyst på sånne nikes!!

Skriv en ny kommentar

Mette Alsaker

Mette Alsaker

19, Frogn

Utvekslingsstudent i Downingtown, Pennsylvania i USA 2012/2013 og reiser med STS. Svarer på de fleste spørsmål, men du kan også sende til mette_karin@hotmail.com :)

Kategorier

Arkiv

hits