Jeg er halvveis

Da er jeg snart halvveis i året mitt, folkens! 5 måneder har snart gått og det føles ut som jeg har vært her så veldig mye lengre, men samtidig føles det ut som at jeg kom for noen uker siden. Jeg føler alikevel at jeg har kjent disse menneskene dødslenge. Kommer til å bli så altfor trist å dra herfra...

Uansett, jeg er så sinnsykt glad denne uken er over! Innleveringen av research paperet jeg skrev var så utrolig godt å bli ferdig med, samme med prestasjonen jeg hadde i går og keystone prøven i biologi! Neste uke kommer til å enda verre da... Gleder meg bare til Januar er over, jeg.


Som dere ser hadde vi rett og slett godteri dag den dagen vi leverte inn research paperene våre, en så altfor deilig følelse!

Men nok skolensnakk og over til noe annet! Jeg skal faktisk begynne å spille rugby! Valgene stod mellom track & field (friidrett), lacrosse og rugby. Jeg er rett og slett ikke personen til å drive med friidrett så det var egentlig helt utelukket fra min side, men vertsfamilien ville jeg skulle gi det en sjanse hvis det ikke dukket opp noe annet. Lacrosse har jeg veldig lenge syntes har virket gøy, fikk til og med Vsøs (Sabrina) til å ta meg med ut å spille litt for noen dager siden og det var utrolig gøy og noe jeg virkelig hadde villet prøvet meg på, hvis ikke skolelaget vårt hadde vært så gode som de er og allerede har hatt tryouts da... Jeg hadde egentlig aldri tenkt på rugby før Eric tok det opp (han spiller) og jeg har alltid syntes det er gøy. Så Kayla (andre vsøs) introduserte meg til en venninne av henne som spiller og jeg har snakket en del med hun da hun hjelper meg med å komme i gang. Skal faktisk på første preseason trening på tirsdag! (Preseason er bare treninger frem til sesongen starter for fullt) Skal bli veldig deilig å starte med noe nytt å drive med etter skolen og å møte enda flere nye mennesker, tror dette kan bli veldig gøy!

I kveld har vi bare slappet av, jeg og Bean så nettopp yndlingsfilmen min av alle filmer, nemlig, A Walk to Remember! Fineste filmen som finnes. I morgen skal jeg være med Eric også skal Kayla, Morgan, Jamie og jeg ut å spise og på bowling senere på kvelden! Blir bra :-). Søndagen går nok til å handle inn det jeg trenger til rugby osv og starte på mid-term pakkene vi har fått som skal leveres inn neste uke.. Blir dobbelt opp med skole den uken kan du si! Ikke veldig kult, men kan belønne meg selv med at jeg skal på klassetur til Washington D.C uken etter! Gleder meg helt sykt!

Skal få oppdatert i morgen eller søndag igjen! Snakkes :-)

2 kommentarer

Thea

15.01.2013 kl.09:06

160 dager igjen!! :)

rugby virker så gøy, har så lyst til å prøve!

Mamma

07.02.2013 kl.15:52

Da venter vi på ny oppdatering på bloggen med mange bilder!

Skriv en ny kommentar

Mette Alsaker

Mette Alsaker

19, Frogn

Utvekslingsstudent i Downingtown, Pennsylvania i USA 2012/2013 og reiser med STS. Svarer på de fleste spørsmål, men du kan også sende til mette_karin@hotmail.com :)

Kategorier

Arkiv

hits