Endelig helg

Jeg har hatt en helt fantastisk ferie! Har gjort så mye morsomt og vært med mange herlige mennesker :-). Har blandt annet vært å stått på slalåm hvor jeg lærte Kayla å stå ski, da hun aldri hadde stått før. Kan godt si bena mine fortsatt er fulle av blåmerker ettersom hun kræsjet inn i meg en del ganger... Jeg feiret også nyttårsaften med mange koselig folk, ikke helt som feiringen hjemme i Norge, men var fortsatt koselig.

Vi startet på skolen på onsdagen igjen, noe som egentlig var helt greit. Kort skoleuke! Har egentlig ikke skjedd så mye spennende de få dagene vi har vært på skolen, hadde to prøver som jeg faktisk mener gikk veldig bra! Neste uke og fremover starter det for alvor med skole her borte.. Jeg har ett research paper som avgjør karaktereren min i Engelsk på 8-10 sider due på tirsdag og fremføring på torsdag. (Blir mye jobbing denne helgen) og keystone (en slags stor prøve da må ta for å graduate) i biologi på onsdag. Ukene etter kommer til å bestå av mid-terms i alle fagene mine...

I dette øyeblikk derimot, ligger jeg bare å slapper av med disse to søtnosene:

I kveld skal jeg nok være med Eric, Kayla skal være barnevakt og Bean er å står på ski. Kayla og jeg skal det i morgen! Gleder meg :-)

Snakkes!

Én kommentar

Thea

08.01.2013 kl.08:50

åå, du har stått mer ski enn meg i år :(

Skriv en ny kommentar

Mette Alsaker

Mette Alsaker

19, Frogn

Utvekslingsstudent i Downingtown, Pennsylvania i USA 2012/2013 og reiser med STS. Svarer på de fleste spørsmål, men du kan også sende til mette_karin@hotmail.com :)

Kategorier

Arkiv

hits