Philly, oh Philly

Les Miserablés filmen skuffet skikkelig! Og jeg som hadde gledet meg sånn også... Nedtur!


Ellers hadde Erica og jeg det veldig gøy! Vi spiste kinamat på Wegmans, mmm! Og så dro vi til kinoen. En veldig koselig kveld med andre ord!

Dagen etter (fredag) stod vi opp tidlig for å dra til Philadelphia for å stå på skøyter! Været var helt supert og ikke alt for kaldt heller. Etter å ha stått på skøyter i noen timer dro vi til det Italienske markedet. Utrolig mange spennende lukter. Etter det igjen, dro vi til Chinatown for å spise. Vi dro til en skikkelig kinesisk restaurant, hvor servitørene kommer bort og tilbyr deg all slags kinesisk mat du kan tenke deg på forskjellige fat gjennom hele måltidet. Man blir på en måte aldri ferdig med å spise for det er noe nytt og spennende som dukker opp hele tiden.
En veldig bra dag det også!

I dag skal jeg og Kayla i bursdagsselskap til venninna vår, Jamie. Men ettersom det har snødd som bare det i dag er sjansen stor for at vi kanskje ikke får dratt alikevel. Når det først snør holder amerikanere seg som regel inne ettersom de ikke har vinterdekk. I morgen derimot skal vi stå på slalom! Jeg gleder meg skikkelig!!

Snakkes.

2 kommentarer

Pappa

30.12.2012 kl.16:59

Bra blogging og betydelig bedre bildekvalitet :-)

Thea

03.01.2013 kl.08:40

åå, så fin bloggen har blitt!

Kjempefint design og myemyemye bedre bilder! :)

Miss you, honeybun

Skriv en ny kommentar

Mette Alsaker

Mette Alsaker

19, Frogn

Utvekslingsstudent i Downingtown, Pennsylvania i USA 2012/2013 og reiser med STS. Svarer på de fleste spørsmål, men du kan også sende til mette_karin@hotmail.com :)

Kategorier

Arkiv

hits