Christmas Eve & Christmas Day

God jul og godt nyttår til alle!

Det å feire jul her i Amerika har vært noe for seg selv. Det har vært annerledes, lærerrikt og veldig veldig koselig! I går (Christmas eve/lillejulaften) gjorde vi i stand hele huset til julefest med nesten 40 gjester! Men før det fikk jeg skypet med min kjære familie hjemme i Norge mens de satt rundt julebordet å spiste. Var både utrolig rart å ikke være der selv, men veldig deilig å se dem alle igjen. Etter å ha skypet i en times tid gjorde vi oss klare til å dra i kirken. Jeg vet egentlig ikke helt hvordan jeg skal forklare hvordan kirken er her borte. Det er annerledes, men samtidig likt. Men her er det altså snakk om å reise seg opp og stå hvert femte minutt. Litt slitsomt i stiletthæler...

Etter kirken dro vi hjem og gjestene begynte å komme. Det var utrolig mye god mat og jeg hadde det utrolig kjekt! Mange nye folk som vanlig, men jeg gjenkjente de fleste.
Prøvde å krølle håret mitt, men fikk dårlig tid og i tillegg til at det begynte å snø når vi skulle hjem fra kirka så det ikke veldig bra ut etterpå...

Christmas Day (idag) ble jeg vekket rundt klokken 9 og spiste en sinnsykt god frokost. French toast, bacon og frukt, mmm!! Etter det satte vi oss i stuen og begynte på pakker. Og vi gjorde jo selvfølgelig alt dette i pysjamasene vi hadde fått i gave kvelden før!
Meg og Sabrina i pysjamasene våre sammen med hundene våre, Gigi og Rosie.

Også må jeg jo bare si at jeg helt overveldet over gavene i år! Hadde virkelig ikke forventet å få så mye som jeg har fått og jeg er evig takknemmlig for absolutt alt! Jeg vet faktisk ikke hvor jeg skal begynne en gang. Jeg har fått alt jeg ønsket meg, hvis ikke mer og kan med hånda på hjerte si at bildekvalitetene her på bloggen fremover blir mye bedre!


Resten av dagen skal jeg kose meg med disse to herlighetene og selvfølgelig litt norsk sjokolade i min nye Juicy Couture kosedress jeg fikk av vertsfamilien. Jeg er virkelig verdens heldigste!

Håper alle har hatt en fantastisk jul!

Én kommentar

Mamma

25.12.2012 kl.22:59

Så kjekt å høre Mette Karin.Du er heldig, men nå er du også er herlig jente❤️Kos deg videre i julen. Stor ❤️ klem fra mamma

Skriv en ny kommentar

Mette Alsaker

Mette Alsaker

19, Frogn

Utvekslingsstudent i Downingtown, Pennsylvania i USA 2012/2013 og reiser med STS. Svarer på de fleste spørsmål, men du kan også sende til mette_karin@hotmail.com :)

Kategorier

Arkiv

hits