Endelig ferie!

Må si jeg overrasker meg selv med flere blogginnlegg denne uken altså!

Skoledagen igår kunne ikke følt lengre ut! Selvom vi ikke hadde "ordentlig" time i noen av timene, ble det nesten bare kjedelig. Eller, noen av timene var faktisk morsomme da. I Photography for eksempel, lagde vi vårt eget kamera utfra en skoboks og tok bilder. Jeg fikk det faktisk til på første forsøk! I contemporary issues klassen min spilte vi et spill som heter Apples to Apples, utrolig gøy! Jeg ble først tvunget med av Eric og Dan, da jeg egentlig hadde tenkt å jobbe med noen engelsk lekser. Vi plasserte alle pultene i en ring og fikk utdelt syv kort hver hvor det kan stå alt fra "My 16th Birthday Party", "Skunks", "Tiger Woods", "Lettuce" osv. Også går det på rundgang med en annen bunke med grønne kort hvor det står ett annet ord med alt fra "Haunting", "Touchy-Feely", "Healthy" osv... Så skal den personen med de grønne kortene si det ordet han får høyt også skal resten velge ett av kortene sine som han selv mener beskriver det ordet. Ble litt av noen kombinasjoner etterhvert kan du si!

Senere den dagen dro Eric og jeg ut å spiste på Red Robin, for så å dra å se The Hobbit på kino. Jeg som ikke er veldig fan av Ringenes Herre og ikke er helt sikker på hvem av filmene jeg har sett engang, hadde jeg ikke akkurat skyhøye forventninger. Eric derimot hadde nettopp lest boka og ble med andre ord skikkelig skuffa! For å si det slik da, så sovna vi nesten begge to så vi bestemte oss heller for å dra hjem. Midt i filmen.

Har ingen bilder fra selve dagen igår (skal bli flinkere på dette også), men har ett av mattelæreren min!


Han vant en konkurranse noen av lærerene hadde mellom seg, hvor det var om å gjøre å samle inn mest penger- og mattelæreren min vant! Hahah.

I dag skal jeg nok bare slappe av med masse julekos (prøver å komme inn i julestemningen, men er litt vanskelig med tanke på hvordan det ser ut ute. Aka. ingen snø eller noe...) også får vi se hva resten av kvelden byr på. Er så utrolig deilig med ferie nå, og kjenner at jeg virkelig trengte det. Blir nok hardt å komme tilbake til mid-terms og finals da, menmen...

Masse masse god jul!

Én kommentar

Mimmi

23.12.2012 kl.14:06

Hei Mette. Nå har pappa lagt inn bloggen din på min PC. Fin blogg og morsomt og lese.

Klem fra Mimmi

Skriv en ny kommentar

Mette Alsaker

Mette Alsaker

19, Frogn

Utvekslingsstudent i Downingtown, Pennsylvania i USA 2012/2013 og reiser med STS. Svarer på de fleste spørsmål, men du kan også sende til mette_karin@hotmail.com :)

Kategorier

Arkiv

hits