Lang onsdag

I flere uker nå har det følt ut som at hver dag er en dag frem enn det egentlig er.. Altså, at onsdag føles ut som torsdag, torsdag som fredag, men fredag som torsdag. Utrolig irriterende egentlig. Jaja, to dager nærmere ferie!

Har som regel vært en bra en dag på skolen. Men i dag hadde vi også noe som heter lockdown. Med tanke på det forferdelige som skjedde i Connecticut forrige uke, har alle skolene i området vært ekstra beskyttet på en måte. Vi har hatt politi gående rundt i gangene og stående utenfor skolen. Lockdown er derfor nesten det samme som brannøvelse, bare at vi gjemmer oss i klasserommene og er stille som mus. Det hele varte i 10 minutter og det hele var egentlig litt ekkelt.

Men over til noen litt gladere (er det ett ord..?) nyheter. Jeg fortsetter å overraske meg selv på skolen, (selvom alt egentlig er latterlig lett er jeg fortsatt stolt!) og føler jeg greier å balansere ting mye lettere enn jeg gjorde i starten. Ting har falt veldig på plass føler jeg.


Våknet med en sau på hodet i dag også, gitt...


Ny "julebakst" favoritt også!! Peanøttsmør med sukker og sjokolade inni. Dette skal definitivt lages når jeg kommer hjem, mamma!

Ellers går ting veldig veldig bra for tiden og jeg gleder meg veldig til ferie! Mye morsomt som skal skje, så blir nok en del blogging. (Det jeg får tid til selvsagt).
Resten av kvelden skal jeg kose meg med noen av godbitene ovenfor som belønning at jeg har blogget to ganger denne uken og at jeg selvfølgelig nettopp ble ferdig med en 4.5-siders oppgave om hvithai.

Snakkes!

Én kommentar

Pappa

21.12.2012 kl.15:18

Fine krøller :-) Gleder meg til å smake kake...

Skriv en ny kommentar

Mette Alsaker

Mette Alsaker

19, Frogn

Utvekslingsstudent i Downingtown, Pennsylvania i USA 2012/2013 og reiser med STS. Svarer på de fleste spørsmål, men du kan også sende til mette_karin@hotmail.com :)

Kategorier

Arkiv

hits