New York og juletider

De to siste ukene har vært så bra! Det er nesten som at jeg lever i en drøm og heldigvis ser det ikke ut som at jeg våkner.

Forrige helg var jeg jo som sagt i New York, og jeg kan med hånda på hjertet si at jeg definitivt skal tilbake! (Gjerne flere ganger også). Det var en så utrolig bra dag, vi hadde det alle så sinnsykt morsomt. Greier faktisk ikke å beskrive det engang, så bra hadde jeg det virkelig. Og ikke minst fikk jeg jo møtt verdens beste Camilla og Tove igjen. Vertsfar sa at han ikke visste jeg kunne løpe så fort som jeg gjorde da jeg så Camilla, og jeg tror aldri jeg har løpt så fort heller!


Rockefeller


Utsikt over New York fra Rockefeller

Etter å ha tatt en del bilder på Rockefeller dro vi for å møte Camilla. Vi shoppet en del og dro for å spise lunch på et sinnsykt godt asiatisk sted! Etter det tok vi en del bilder på Times Square, før vi møtte opp med Tove (moren til Camilla) og vi dro videre for å se et juleshow. Tror det het The Corettes(?) og det var hvertfall utrolig bra! Mobilen min gikk uheldigvis ut av batteri så fikk desverre ingen bilder eller filmer av showet.


The Naked Cowboy var jo som alltid i New York's gater uannsett hvor mange grader det måtte være, haha.

Vi møtte opp igjen med Camilla og Tove etter at vi hadde spist etter showet og gikk å satte oss i en lounge på The Marriott. Det hele var utrolig koselig. Når det kom til tiden for hjemreise var det jo selvfølgelig litt trist, men jeg greide meg og var heller utrolig glad for det som hadde skjedd.

Resten av uka har også vært utrolig bra. Det å få seg venner går bare bedre og bedre og denne uka har jeg fått så mange komplimenter. Er så koselig og det lyser virkelig opp dagen min hver gang.

Det begynte også å snø her om dagen, så da ville vertsmor sette opp juletre, julepynt og hele pakka!
Ikke så bra bilde, men dere skjønner greia med julepynt hvertfall....


Dårlig bilde... Vi har faktisk to juletrær! Og ja, de er fake.. ehe

Vi har også hengt opp pakkekalenderen som min kjæreste mamma har sendt fra Norge!


Kanskje ikke det beste stedet å henge opp på, menmen.. Amerikanere.. Hahah.

Merker at jula begynner å nærme seg med små skritt og faktisk gleder jeg meg veldig til å feire jul her! Selvfølgelig savner jeg de hjemme og god norsk jul, men man må jo prøve noe nytt en gang også. :) Eller fortsetter jeg bare å kose meg!

Snakkes.

3 kommentarer

Pappa

01.12.2012 kl.22:00

Kjempebra Mette:-) Endelig blogger du igjen, morsomt å snakke med deg på Skype også:-)

Nyt adventstiden og finn på mye morsomt. Gleder oss til neste blogging<3

Mamma

01.12.2012 kl.22:03

Hei Mette. Så kjekt å se bilder. Også 2 juletrær! Gleder meg på dine vegne at du har det så fint. Big <3 fra mamm

Celine

05.12.2012 kl.00:49

æææh, han gitarmannen stod der i sommer også da jeg var i NYC! også står han i akkurat samme "kostyme" nå i november-desember.. haha, sykke menneske

Skriv en ny kommentar

Mette Alsaker

Mette Alsaker

19, Frogn

Utvekslingsstudent i Downingtown, Pennsylvania i USA 2012/2013 og reiser med STS. Svarer på de fleste spørsmål, men du kan også sende til mette_karin@hotmail.com :)

Kategorier

Arkiv

hits