Powderpuff, Thanksgiving break og Black Friday

Hei!

Siden sist har det skjedd en del.....

Denne uken hadde vi kun to dager med skole siden det var Thanksgiving på torsdag. Mandagen hadde vi powderpuff kampen, noe som var utrolig gøy! Vi tapte ganske mye mot seniorene, men vi (juniorene) scorte hvertfall noen poeng og tok rekord for juniorene noen sinne! Jeg har jo aldri spilt flagfootball eller vanlig amerikansk football før, utenom de få treningene vi har hatt og surret greit mye om når jeg skulle inn på banen eller ikke. Jeg hadde det hvertfall kjempe morsomt med å spille Ace Back og å være på "kick-off (?)" teamet! Selvom vi tapte ble kvelden ganske mye bedre når både guttene (de som trente oss) og de andre jentene på laget sa at de skal sørge for at jeg blir flydd tilbake hit neste år og spiller med de når de er seniors. Det gjorde virkelig dagen min!Men dagen etter fant jeg ut det hele endte i dette:


Jeg vet fortsatt ikke hva som har skjedd, vet bare at jeg falt kraftig to ganger på den under kampen og at den plutselig gjorde helt sinnsykt vondt dagen etter. Den gjør fortsatt veldig vondt, og skal ta røngten snart, så vi får se..

Jeg fikk foressten også min andre pakke fra Norge!! Wiii.
Mmmm..  Fikk også adventskalender som Kayla, Sabrina og jeg skal dele. Lagde også vestlands lefser til de, de elsket det!

Ellers hadde familien min en slags fest på onsdagen hvor masse venner kom over. Var vel egentlig mest en voksenfest så jeg dro til Eric litt senere, etter å ha hilst på de fleste.
Torsdagen var det jo som sagt Thanksgiving!! Vi stod opp tidlig og dro til vfars bror hvor vi var nesten hele dagen. Hilste på noen nye og møtte igjen de fleste.
Søteste Nathan <3

Idag derimot er det jo Black Friday! Med andro ord: vi stod opp 4:30 for shoppe!! Så nå ligger vi hele gjengen helt utslitt etter 8 timers shopping med enorme mengder av mennesker... Jeg kjøpte utrolig nok ikke så mye, da vi fokuserte mest på julegaver og fikk de alle unnagjort til helt sinnsyke salg. Resten av dagen vet jeg ikke helt hva jeg skal. Blir nok å ta igjen på en del søvn ettersom vi skal til NEW YORK CITY i morgen! Gleder meg veldig. Vi drar hele familien på organisert tur med underorganisasjonen min her i USA, hvor vi kjører buss dit. Vi skal hvertfall på ett eller annet juleshow også FÅR JEG MØTT VERDENS BESTE CAMILLA.

Skal bli helt sinnsykt å klemme denne jenta igjen etter nesten 4 måneder fra hverandre. Blir nok å ta en del bilder i morgen, så skal prøve å få blogget igjen på søndag!

Snakkes!

3 kommentarer

Pappa

24.11.2012 kl.02:00

Gøy å lese:-)

24.11.2012 kl.18:25

hørt du har fått kjæreste der borte? kan du si litt om det?

Thea

29.11.2012 kl.18:03

Savner deg, beste :(

liker at du skriver sånne lang innlegg, btw!

Skriv en ny kommentar

Mette Alsaker

Mette Alsaker

19, Frogn

Utvekslingsstudent i Downingtown, Pennsylvania i USA 2012/2013 og reiser med STS. Svarer på de fleste spørsmål, men du kan også sende til mette_karin@hotmail.com :)

Kategorier

Arkiv

hits