3 måneder i Statene

3 måneder har gått og det har vært noen av de tre vanskligste, hardeste, mest utfordrene, men ikke minst; de tre beste måndene i mitt liv så langt.

Jeg aner faktisk ikke hvordan jeg skal sette ord på følelser og tanker, for det går opp og ned hele tiden, selv den minste ting kan ødelegge en generelt bra dag. Ja, det er hardt å være på utveksling. Ja, du kommer til å savne hjem en eller annen gang, uannsett hvor mye du tenker at du ikke kommer til å gjøre det. Skal jeg være ærlig, har jeg vært utrolig heldig. Jeg har kommet til en helt fantastisk familie som har tatt meg så godt i mot. Jeg hadde faktisk skikkelig lave forventninger for hva slags sted og familie jeg kom til å komme til og var sikker på jeg var en av de som kom til å få familie sist og slite mye mer enn det jeg har gjort. Jeg er så utrolig takknemlig for at jeg faktisk ikke kom til en av de statene jeg søkte til (selvom de sikkert er like bra) og at jeg endte opp i vakreste Pennsylvania. Selvfølgelig savner jeg familie og venner utrolig mye i blandt og kunne ønske jeg bare kunne ta første fly hjem, men samtidig kunne jeg heller ønske at både familie og venner kom hit istedet. Det er så mye nytt som skjer hele tiden at jeg ikke vet hvordan jeg skal fortelle om det noen ganger.

 

Jeg er ikke heldig. Jeg er veldig heldig.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mette Alsaker

Mette Alsaker

19, Frogn

Utvekslingsstudent i Downingtown, Pennsylvania i USA 2012/2013 og reiser med STS. Svarer på de fleste spørsmål, men du kan også sende til mette_karin@hotmail.com :)

Kategorier

Arkiv

hits