Oppdateringer fra den siste uken

Som den dårlige bloggeren jeg er, blir det også mer oppdateringer! Vet ikke helt hva dere synes om det da. Burde jeg heller ha fler med korte innlegg, enn lange og sjeldne?

Anyways. Forrige helg var utrolig bra! Fredag kveld dro nemlig Jamie, Eric og jeg på et skuespill på skolen. Og det var ikke hvilket som helst skuespill heller! Det handlet nemlig om Norge!! Eller, det handlet mer om at foreldrene til hovedrollene (osvosv) var norske innvandrere. Jeg var nok den eneste som syntes stykket var helt greit, i og med at både aksenten og de norske ordene de prøvde å uttale ikke var helt på plass. Lo ganske godt da, ja. 


Var ganske så morsomt når de til og med hadde fått Dagmar til å bli en jente!


Etter stykket ble Jamie med hjem og sov over. Lørdag morgen dro Jamie, Kayla, Bean, vmor og jeg på shopping igjen! Vi dro på noen outleter aka Outleten i Vestby, og du kan si det var greit kaldt ute! Første jeg kjøpte meg var en jakke og vest for å si det slik. Resten av shoppingen var utrolig morsom og koselig og vi storkoste oss. Senere den kvelden dro jeg på kino med Eric. Vi så Taken 2 og må være ærlig å si jeg ble litt skuffet... Eneren er å forblir best! Etter filmen dro vi til Chick-fil-a for å kjøpe mat også dro vi videre til en Halloween-fest som en venninne av meg arrangerte. Eric og jeg var jo selvfølgelig de eneste som ikke var utkledd, men jeg ble alikevel kjent med noen nye og gjenkjente mange! 


Outleten, det var gigantisk!


Eric shavet endelig barten (ja, han hadde bart....) så da måtte jeg bare kjøpe han dette dekslet. Han ble kjempe glad!! Hahah.

Søndag morgen hadde jeg volleyball bankett! Det var utrolig koselig og masse god mat. Det var masse utdelinger av priser og diplomer og de 4 seniorene fikk de største boksene jeg har sett med masse gaver inni. Under hele greia, spilte de av et slideshow med masse bilder fra hele sesongen også. Med en gang banketten var ferdig, løp jeg og noen av de andre jentene for å skifte til treningstøy da vi hadde powderpuff trening! Denne treningen var utrolig kald og det blåste som bare det. Heldigvis fikk jeg låne en ekstra genser av en av de andre jentene! Nå har vi bare to treninger igjen også er det kamp. Gleder meg til å slå seniorene!! Etter trening kjørte Eric, Danny og jeg til Wawa for å kjøpe hot chocolate og noe å spise og deretter kjørte de meg hjem. Resten av søndagen gikk til lekser. 
Dårlige bilder, men vmor tok med mobilen sin!


Fikk og masse andre bilder fra sesongen!

Som dere også vet har det jo vært presidentvalg her! Her borte er jo som regel alle Republikanere, og du kan vel si familien min ikke er veldig happy for øyeblikket. Men, som de selv sier er det ikke mye de kan gjøre med det heller. Har prøvd å sette meg en del inn i politikken her nede i det siste (også med tanke på at jeg har et fag om det, utrolig vanskelig...), men har satt meg fornøyd med å holde meg nøytral, haha.
Så i Januar skal jeg og den klassen til Washington D.C å (forhåpentligvis) se Obama! Gleder meg veldig. Skal foressten til New York om to uker også!! Æææ. Mye spennende som skjer fremover!

Skal prøve å oppdatere etter denne helgen også! Akkurat nå ligger jeg bare her, da familien er footballkamp og Kayla med kjæresten. Føler meg ikke så bra heller, har vært syk med stygg hoste og alt mulig i nesten to uker nå...

Snakkes!

2 kommentarer

Pappa

10.11.2012 kl.21:54

Ja, eller flere og lange<3

Siril

15.11.2012 kl.18:27

Kul blogg! Kommentere tilbake??

Skriv en ny kommentar

Mette Alsaker

Mette Alsaker

19, Frogn

Utvekslingsstudent i Downingtown, Pennsylvania i USA 2012/2013 og reiser med STS. Svarer på de fleste spørsmål, men du kan også sende til mette_karin@hotmail.com :)

Kategorier

Arkiv

hits