Alt er så bra!

Jeg har det så utrolig bra for tiden og går bare rundt og smiler. Er så takknemlig for alt jeg får oppleve!

Denne uken har gått så utrolig fort i tillegg! Det har vært homecoming week, hvor hver dag har hatt et tema:

Mandag: Pyjamas day.
Tirsdag: Tie-dye day. 
Onsdag
Torsdag - Class color day. Jeg som er junior måtte da ha på meg hvitt, seniors har svart osv..
Fredag - Blue and gold (gul), noe som er skolefargene.

Vi har også hatt to volleyball kamper, tapte en og vant en. Volleyball laget hadde også "dugnad" på Chick-fil-a hvor vi gikk rundt å hjalp kunder osv. Var ganske morsomt egentlig, og herregud hvor god mat de har der! Anbefales på det sterkeste.


Abby og Kat.


Hannah og meg på class color day, og ja, hun har gult i kinnene fordi hun er freshman. Noe som var deres klassefarge.

Også var det prep-rally i dag! Det var så sinnsykt morsomt. Hele skolen ble samlet i ene gymsalen og alle kapteinene fra hvert sportslag kom opp og holdt en liten tale. Cheerleaderne hadde et lite show, samt. alle fra Student Council? hvor de konkurrerte mellom hvert klassetrinn. Til slutt hadde senior footballguttene en lite show kan du si. Holdt på å le meg ihjel, har en video fra det. Men den er utrolig dårlig filmet i og med at jeg også filmer dem bakfra.

 

I kveld var jeg også på football game igjen, og denne gangen var det faktisk utrolig gøy! Jeg møtte Erica som jeg første ble kjent med i spansk klassen min (som jeg droppet ut av), men som jeg nå har study halls med og satt i student section delen! Det er den delen med mest liv og heiing! Det var også pink-out idag, noe som betyr at alle må ha på seg noe rosa for å støtte brystkreft kampanjen. 


Og ja, haha folk gikk rundt med vannmeloner på hodet av en eller annen grunn...


Meg og Erica! Hun er den søteste jeg vet om her borte.

Senere i kveld kommer Eric, men skal få blogget mer etter helgen! Skal nemlig i bryllup i morgen, på søndag skal vi enten plukke epler eller skjære ut gresskar med vfars side av familien, og på mandag har vi fri fra skolen så da skal vi til Philly! Gleder meg veldig.

2 kommentarer

Ina Noraker

06.10.2012 kl.05:05

åå, det ser så sykt kult ut å se på sånn college fotball!

Oda Westby

07.10.2012 kl.14:03

Så sykt gøy! Misunner deg skikkelig

Skriv en ny kommentar

Mette Alsaker

Mette Alsaker

19, Frogn

Utvekslingsstudent i Downingtown, Pennsylvania i USA 2012/2013 og reiser med STS. Svarer på de fleste spørsmål, men du kan også sende til mette_karin@hotmail.com :)

Kategorier

Arkiv

hits