Mye som har skjedd

Volleyball turneringen som vi hadde forrige helg gikk faktisk utrolig bra! Vi endte opp på 2.plass, noe som overrasket alle. Dette er første gang skolen vår nemlig har hatt et "bra" volleyball lag som har vunnet så mange kamper og kommet hjem med pokal. Gøy! Vi har også vunnet alle de andre kampene våre til nå :)

Uka har igjen gått som normalt, utenom at jeg har greid å blitt syk IGJEN! Streptokker to ganger på en måned er ikke veldig kult.. Pluss at det er så utrolig vondt. Jeg ble nemlig syk på fredagen og gikk til helsesøster og slappet av i noen timer før vmor kom å hentet meg for å dra til legen igjen. Senere den dagen kom Hege til meg, noe som var veldig deilig! Vi slappet av, snakket mye og så på film. Må si det var utrolig rart å snakke norsk igjen face to face med en annen. Er noe helt annet enn å snakke norsk over skype, noe som vi begge var enige i haha! I dag (lørdag) stod vi opp kl. 08:00, fikset oss og dro ut for å spise frokost før vi dro videre til King of Prussia. Ble en del shopping kan du si!!


Hahaha, skal ikke være lett å ha skandinaviske navn når du skal ha drikke på Starbucks gitt!


Ble en del nytt kan du si da. Endelig begynner skapet mitt å ta form for å si det sånn!

I morgen skal jeg bare slappe av, konsentrere meg om å bli frisk og ta igjen alle leksene.. Til uka er det også Homecoming week, hvor vi har spirit wear hver dag frem til det er selveste dansen på lørdagen. Uheldigvis får jeg ikke dratt på Homecoming da vi heller er invitert i bryllup. Får likevel pyntet meg da, så går nok fint! 

Foressten, trenger flere spørsmål til spørsmålsrunden (to innlegg ned)!

Én kommentar

Nora i USA

30.09.2012 kl.17:36

Bra å vite det ikke bare er skapet mitt som har doblet seg i alle fall... Har ei Norsk jente på skolen min, og det hjelper masse å ha en Nordmann å snakke med, så kjenner meg igjen der :)

Skriv en ny kommentar

Mette Alsaker

Mette Alsaker

19, Frogn

Utvekslingsstudent i Downingtown, Pennsylvania i USA 2012/2013 og reiser med STS. Svarer på de fleste spørsmål, men du kan også sende til mette_karin@hotmail.com :)

Kategorier

Arkiv

hits