De siste dagene

PS: Tenker å svare på spørsmålene neste uke, så hadde vært koselig med litt flere spørsmål!

I og med at jeg har vært kjempe dårlig blogger, og vi sluttet 12:25 på skolen i dag, pluss at jeg ikke har volleyball trening - skal jeg prøve så godt jeg kan å oppsumere den siste uken!

Først og fremst forrige lørdag var jeg og Kayla på bursdagen til Alexa som er naboen vår. Det var koselig å se (de få) menneskene som jeg har blitt litt kjent med utenom skolen og jeg ble kjent med noen nye.
De hadde utrolig stort hus og vi var godt over 50 stk bare nede i kjellern, så du kan jo tenke deg hvor stor den var.


Meg, Kayla, Alexa, Courtney og Natalia.

Søndagen var jeg på Ayusa (underorganisasjonen min her i USA) møte med mange andre utvekslingsstudenter her i Pennsylvania. Det var som ett get-to-know-eachother møte i Lancaster hvor de besøke Amish folk osv. Jeg dro bare på søndagen ettersom det var obligatorisk. Møtet var greit nok og jeg ble jo kjent med en del folk og de tok meg veldig godt i mot ettersom de allerede hadde blitt kjent med hverandre gjennom helgen. Vi var der i hele 8 timer (!!!!) og fikk to 5 minutters pauser og en times pause hvor vi spiste pizza.


To av jentene jeg ble kjent med.

Uken gikk som normalt igjen og jeg begynner endelig å finne de raskeste veiene til de forskjellige klasserommene mine. Med mindre vi får early dismiss og klassene mine blir rokkert om (sånn som i dag...). 
Jeg gjorde noen endringer i timeplanen min og er endelig HELT fornøyd! Byttingen måtte til hele tre ganger, men nå er det nesten som at jeg gleder meg hver dag til skolen.


Eneste fagene jeg byttet var Algebra 2 (for vanskelig), Graphic Arts (ikke helt min greie å designe t-skjorter og tegne), Physical Education 1 (gym med bare 9. og 10. klassinger er ikke veldig kult) og Honors Seminar Spanish (trengte tydeligvis engelsk mer enn spansk, så da var det like greit). 

Jeg fikk også endelig pakken fra Norge den uken! Var såååå deilig med norsk sjokolade igjen. PS: Det begynner å bli tomt.....


Familien elsket foressten også sjokoladen, så måtte jo desverre dele... Grøten skal jeg lage til familien til helgen tror jeg! 

Fredagen den uken var ganske morsom! Den startet først med at jeg fikk låne jersyen til en av football guttene på skolen. Hver gang de har enten hjemme- eller bortekamp gir de den andre drakten sin til en av jentene på skolen, mens de selv har på seg den de skal spille med. Alltid sett jenter på tv, filmer og serier som har hatt på seg fotball jersyes og kun etter en måned her borte fikk jeg det og! Litt kult da.


Måtte ta bildet litt diskre i den ene study hallen min, haha..


Meg og Hannah etter volleyballkampen vår på fredagen, vi vant foressten! JV laget vår er også ett av de beste lagene skolen har hatt på flere år. Jeg får også spille mer og mer i kampene nå og det er så gøy!

Senere den kvelden overnattet også Jamie hos meg og vi så den norske filmen Hodejegerne. Hun er en av jentene som jeg ble først kjent med etter Anne (en av nabo-jentene som hjalp meg med shoppingen til første volleyballtrening) og hun er så herlig! Hun er så morsom og hjelper meg med alt det måtte være. Hun elsker også å lære norsk og vi har sammen inngått en avtale med resten av volleyball laget at de får vite ett nytt norsk ord før hver kamp (vi har 2-3 kamper hver uke) og vinner vi, får de vite hva det betyr. Små innsats gleder!

Lørdagen hang jeg med Kayla, Jeff og Elijah. Vi var hos Elijah og bare så på film og slappet av. Koselig!

Søndagen hjalp Sabrina meg med å bli organisert! Jeg er jo så vandt til å bare å ha skolepcen, men her borte gjøres alt for hånd og det minner meg veldig om barneskolen på hvordan vi gjør ting her borte.. Kan godt si at organiseringen tok ett par timer.

Det har ikke skjedd så veldig mye spennende de siste dagene her nå og hverdagen begynner å gå som normalt. Merker at det er mye mer enn det jeg trodde å tilpasse seg til, men det går!
Skolen og det å få seg venner begynner å bli litt enklere ettersom engelsken min endelig begynner å falle på plass og folk faktisk begynner å skjønne at jeg er utvekslingsstudent (og ja, det er mange som ikke visste at jeg var det selvom lærerene har introdusert meg til alle klassene mine.. Americans..) og spør masse spørsmål!

Denne uken har jeg 3 volleyball kamper og turnering på lørdagen. Vi har allerede spilt en og har en imorgen og på fredag! Gleder meg til å få denne uken overstått...

Husk spørsmålsrunden i forrige innlegg!

3 kommentarer

Pappa

20.09.2012 kl.16:17

<3

Julie

20.09.2012 kl.18:22

Go girl <3

Thea

23.09.2012 kl.12:39

vet ikke hva jeg skal spørre om siden du forteller meg alt jeg vil vite allerede :(

hvem er din beste venn der nede?

har du kranglet med noen enda?

er skolen vannskelig?

nei, kommer ikke på flere nå

Skriv en ny kommentar

Mette Alsaker

Mette Alsaker

19, Frogn

Utvekslingsstudent i Downingtown, Pennsylvania i USA 2012/2013 og reiser med STS. Svarer på de fleste spørsmål, men du kan også sende til mette_karin@hotmail.com :)

Kategorier

Arkiv

hits