Amerikansk bursdagsfeiring

Endelig 17 år!

Igår fylte jeg altså 17 år og dagen ble utrolig bra. Jeg stod opp til vanlig "skoletid" noe som vil si 5:30 og ble møtt med en pose fra Victoria Secret med noe undertøy som jeg hadde sett på bare noen dager før! 
Skoledagen gikk relativt fort, selvom ikke så mange visste jeg hadde bursdag da haha. Dagen gikk som vanlig med trening etter skolen, noe som var veldig deilig igjen i og med at jeg har vært syk de siste dagene..

Etter trening hoppet jeg i dusjet og skypet raskt med min kjæreste familie hjemme i Norge, før vi dro ut og spiste yndlingsmaten min: nemlig thaimat! Maten var utrolig god og jeg koste meg masse.
Når vi kom hjem hadde de bestilt en utrolig god kake til meg som vi spiste før vi gikk til sengs etter en lang dag. (By the way føles dagene så veldig mye lengre ut enn det de gjorde i Norge, tror det har mye med skolen å gjøre. Kan lage et innlegg om det etterhvert!) Med andre ord, dagen min var ikke så spesiell og vi gjorde ikke noe veldig spesielt men det var helt greit for meg! Koste meg utrolig mye alikevel og er så taknemmelig for alt!


Meg og Kayla!

I dag derimot har det vært en utroooolig lang dag (føles hvertfall sånn). For det første har jeg gått rundt med den tyngste ryggsekken noensinne og de mest ubehagelige klærne. Volleyball laget hadde nemlig Spirit Wear Day i dag, hvor vi tar på oss ett bestemt antrekk når vi har hjemmekamp. Ettersom laget bestemte seg for å bruke volleyball t-skjortene, svarts shorts og høye svarte sokker når jeg ikke hadde noen av disse delene, fikk jeg låne litt av hvert av både Sabrina og Kayla.. Uff, så ut som den verste førsteklassingen (eller freshman som de kaller det her) haha. Ikke har jeg fått volleyball bagen heller, så måtte jo ta alt av treningsutstyret mitt i ryggsekken... Og ikke si at jeg kunne brukt skapet mitt, for det skjønner jeg meg aldri på og rekker aldri å gå innom det heller.

Anyways, vi tapte kampen i dag og nå sitter jeg her da og ikke skjønner noe av matteleksene mine.. Druker i lekser her borte! Er også veldig klar for helga, for da skjer det mye gøy. Skal få tatt mer bilder!

Foressten, er det noe dere vil jeg blogge mer om? Skolen, familien, stedet, sport, mat, venner? 
Kommenter nedenfor også skal jeg prøve så godt jeg kan å svare på det dere lurer på så fort jeg får god nok tid :)

2 kommentarer

Thea

12.09.2012 kl.20:58

blogg, ja.. det var det.

;););)

17.09.2012 kl.01:42

Fin kake!

Skriv en ny kommentar

Mette Alsaker

Mette Alsaker

19, Frogn

Utvekslingsstudent i Downingtown, Pennsylvania i USA 2012/2013 og reiser med STS. Svarer på de fleste spørsmål, men du kan også sende til mette_karin@hotmail.com :)

Kategorier

Arkiv

hits