New Jersey og Labor Day

Blogg er virkelig ikke noe for meg lengre haha.. Ikke at det skjer/har skjedd sånn veldig mye spennende de siste dagene heller da.

I går dro vi til New Jersey, som er 2 1/2 time unna for å dra på stranda! Været var ikke helt på topp, det var overskyet og jeg greide alikevel å bli solbrent.. 
Vi dro dit med et vennepar av familien, som hadde to døtre på Sabrina sin alder + at de hadde med seg en venninne hver. Koselig!
Vi badet en del (eller jeg og Sabrina badet en del..), slappet av og gikk rundt på boardwalken. Minte meg veldig om Santa Monica faktisk!
Gravde ned Sabrina, hehe...


Kjøpte meg også en dødsfin kjole som jeg skal bruke i ett bryllup vi er invitert i Oktober! Gleder meeeeeg.

Over til i dag:

Som sikkert noen av dere vet er det Labor Day her i USA i dag. Ikke vet jeg hvorfor vi feirer denne dagen, men vi har med andre ord fri fra både skole og jobb.
Så dagen i dag har gått til å sove lenge og shoppe! Vi tilbringte først noen timer(!!) på Apple store da de skulle kjøpe seg ny Mac, vi spiste lunsj på en dødskoselig café som jeg ikke husker navnet på og dro på kjøpesenteret i Exton! Fikk kjøpt meg noe, men greide nesten ikke å bruke noe penger selvom jeg fant så mye fint....


Fornøyd alikevel!

Men nå skal vi kose oss resten av kvelden og spise middag før skolen starter på igjen for fullt imorgen!

Én kommentar

Pappa

05.09.2012 kl.13:12

GRATULERER MED DAGEN IMORGEN JENTA MI <3 Håper du får masse kake og godteri :-) Stor klem fra meg!

Skriv en ny kommentar

Mette Alsaker

Mette Alsaker

19, Frogn

Utvekslingsstudent i Downingtown, Pennsylvania i USA 2012/2013 og reiser med STS. Svarer på de fleste spørsmål, men du kan også sende til mette_karin@hotmail.com :)

Kategorier

Arkiv

hits