Igår og idag

Ble visst ikke noe blogging igår, ups.. 

Igår var tredje skoledag og av en eller annen grunn greide jeg å rote meg bort til nesten alle klassene mine. Og jeg som greide å ikke rote meg bort første og andre dag?!? Var litt flaut å komme sent inn til klassene da kan du si.. Men jeg begynner å få flere venner i alle klassene mine da, jeg liker faktisk skolen veldig godt!

Men så har jeg greid å bli syk da. Sinnsykt kjipt nå som jeg hadde gledet meg til Lab Days i Biologien som vi kun har en gang i uka, jaja... Ble syk igår og måtte ble hentet fra volleyball treninga. Så nå ligger jeg her da, i min gigantiske seng med veldig hodepine, vondt i mage og hals. Vmor sier det kan ha med alle de nye bakteriene her borte og at det skjedde så mye nytt på en gang. 


Kyllingsuppe for den syke da.


Matte er det eneste faget jeg har lekser i, glede!! Kunne egentlig hatt lekser i ett annet fag da.. Alle bøkene her er forestten kjempe store og tunge :(


Idag skal jeg nok bare slappe av og hvertfall prøve å bli frisk til helga for da er det Labor Day Weekend og vi får langhelg! Tror vi skal til stranda eller noe på søndagen. Jeg, Kayla og Eli (Han heter Elijah alle sammen!!) skal hvertfall finne på noe på fredag. Idag kommer også områdsrepresentanten min innom en tur! 

2 kommentarer

Pappa

31.08.2012 kl.12:09

Stolt av deg jenta mi :-) God bedring.

Tante Torill

31.08.2012 kl.13:04

Hei Mette!

Så moro å se bilder av deg og lese hvordan du har hatt det de første par ukene. Fin blogg:)

Ser ut som du har det helt "konge" - for et stort og fint hus og en fin familie du har kommet til. Håper du får et kjempefint og spennende år. Mye nytt å sette seg inn i, men dette fixer du fint. Du er tøff! God bedring, lille venn:)

Klem fra tante Torill

Skriv en ny kommentar

Mette Alsaker

Mette Alsaker

19, Frogn

Utvekslingsstudent i Downingtown, Pennsylvania i USA 2012/2013 og reiser med STS. Svarer på de fleste spørsmål, men du kan også sende til mette_karin@hotmail.com :)

Kategorier

Arkiv

hits