Oppdateringer

Sorry for lite blogging! Eller egentlig er jeg ikke det, dette å blogge er liksom ikke helt noe for meg lengre hehe... Men jeg prøver!

De siste dagene har det skjedd faktisk ganske mye. Jeg har fått masse venner på volleyball laget og kommet godt inn i laget. Jeg har vært å kjørt? kano med familien. Jeg, Kayla, Eli (kjæresten til Kayla) og Josh har vært ute å spist og vært på kino. Vi så filmen The Apparition, utrolig dårlig by the way... 

Vi har hatt piknik med masse familie i en park med bassenger, volleyball nett, en liten lake osv rett borti her. Noe som var utrolig koselig, jeg fikk til og med gaver!
Kayla og Aliyah.

Senere den dagen kom flere av venninne til Kayla på overnatting. Noe som var utrolig koselig og jentene er så hyggelige! Vi satt og snakket om alt mulig, hørte på musikk, spiste og så på film.

På søndagen dro jeg, vmor og Bean til King of Prussia som er Amerikas tredje største shopping senter! Var ganske så deilig å få brukt litt penger igjen.
Bean og meg haha.


Trenger fortsatt mer klær, føler jeg har ingenting her borte. Noe som Kayla og Sabrina også nevner ganske ofte, ehe...

Mandag hadde jeg første skoledag!! Og vi stod opp HALV SEKS for "pynte oss". Tydeligvis noe alle amerikanere gjør første skoledag.


Meg første skoledag.

Første skoledag var heller ikke så ille som jeg skulle ha det til. Helt ærlig grudde jeg meg skikkelig, og jeg er heller ikke heeelt trygg på engelsken min enda. Men det elsker jo amerikanere! De elsker alle utvekslingsstudenter som kommer til denne skolen. Foreløpig vet jeg ikke om noen andre enn meg på skolen, så folk kommer bort hele tiden. Er så gøy, haha!
På en annen side er skolen helt umulig å finne ut av, den er sååå stor! Tenk dere Frogn 10x større første skoledag (for dere som går på Frogn ofc)! Heldigvis har jeg Kayla og Eli til å følge meg rundt og hjelpe meg med skapene ogsånt. Greier virkelig ikke disse låsene de har på skapene her, så deler med Kayla noen ganger... Har også US History med Eli, så han følger meg alltid til kantinen hvor vi møter Kayla.

Idag (andre skoledag) gikk alt faktisk mye bedre! Jeg fant som regel frem til alle klassene mine på de 5 minuttene du har til å skifte time på... Og jeg elsker Contemporary Issues klassen min! Igår visste ingen at jeg var utvekslingsstudent og alle ble kjempe overrasket og de spurte masse spørsmål. Klassen er så sprudlende og Mr. Solar er helt rå! Fått meg masse nye venner der allerede :) Biologi klassen min er foressten også utrolig morsom og veldig spennende! Disse er mine to favorittfag. Matte her er veldig vanskelig synes jeg (men så er jeg veldig dårlig i matte og haha), fordi uttrykkene og ordene er så annerledes og vanskelige.. Må begynne å ta med meg ordbok på skolen merker jeg!

Hadde også min første volleyball kamp idag! Fikk ikke spille da, men var lærerrikt å bare følge med også. Vi vant begge kampene også, JV og Varsity. (Varsity er som 1.laget og JV er 2.laget. Foreløpig er jeg på JV siden jeg er så ny). Vi kjørte den gule skolebussen til og fra kampen og laget har helt sykt med stemning.

Jeg har det så bra her borte!
Skal foressten prøve å få blogget igjen imorgen. 

3 kommentarer

Marianne

29.08.2012 kl.14:10

kjøp deg noe klær du <3

Lisa Karine

01.09.2012 kl.15:15

så bra at du har det fint! leser mye negativt om studenter som reiser hjem og sliter skikkelig, og for meg som ikke har reist/fått plassering enda er det veldig godt å høre at noen har det bra! :D

Mette Alsaker

02.09.2012 kl.23:04

Lisa Karine: Har det kjempe bra! Og ja, synes det var mye negativt i det siste.. Men er sikker på at du får fint!! :)

Skriv en ny kommentar

Mette Alsaker

Mette Alsaker

19, Frogn

Utvekslingsstudent i Downingtown, Pennsylvania i USA 2012/2013 og reiser med STS. Svarer på de fleste spørsmål, men du kan også sende til mette_karin@hotmail.com :)

Kategorier

Arkiv

hits