Day twoooooo

Dag to, dere! Denne dagen har gått utrolig fort..

Den startet med at vi stod opp tidlig for å dra trening, eller Kayla og vfar kjørte meg til volleyballen hvor en annen venninne av Kayla som heter Jamie introduserte meg for flere av jentene.
Selve treningen var noe helt annerledes i forhold til treningene hjemme i Norge, og jeg sleit mye med å forstå hvordan ting foregikk. Takk og lov var jentene utrolig hyggelige å hjalp meg med alt!
Vi trente fra 08:30-12:00!!!

Etter treningen var det rett til den andre gymsalen for Sports Meeting, hvor en eller annen trener bablet i vei om masse som ingen ga oppmerksomhet til eller som jeg skjønte noe av..
Etter møtet igjen satt vi på med Marissa hjem og vi spiste lunch og dusjet. Kayla jobbet med noe SAT-greier som alle juniorene jobber med for å søke college, mens jeg endelig fikk skypet og snakket med familie og venner. Rundt halv 6 dro jeg og Kayla på middag med jentene som hun spiller tennis med. Jeg var der kun i 20 min før jeg ble med vmor for å ENDELIG KJØPE MEG IPHONE!!


Husker som regel ingen navn, men 5 til venstre er Marissa, meg første til høyre, Kayla er 4 til høyre og Grace er hun i hvitt som sitter. Venner <33

Nå har jeg også endelig fått tatt noen bilder av rommet mitt, men legger det heller ut i eget innlegg. Imorgen skal jeg få fikset timeplanen min kl. 09:00 også har jeg volleyball trening kl.3 hvor jeg da får vite om jeg kommer med på laget eller ikke. Litt spent og nervøs på samme tid!

Én kommentar

Thea

21.08.2012 kl.16:11

Har du kjøpt deg iphone??

Skriv en ny kommentar

Mette Alsaker

Mette Alsaker

19, Frogn

Utvekslingsstudent i Downingtown, Pennsylvania i USA 2012/2013 og reiser med STS. Svarer på de fleste spørsmål, men du kan også sende til mette_karin@hotmail.com :)

Kategorier

Arkiv

hits