Dag en

I dag har vi gjort så mye forskjellig, men må bare desverre at jeg ikke har noen bilder..

Jeg våknet halv åtte av meg selv og fant fort ut at Kayla og Christine også var våkne. Spiste frokost og dro for å plukke opp en venninne av Kayla som spiller volleyball og som skulle hjelpe meg med å kjøpe inn ting jeg trenger. Kjøpte en svart ryggsekk (tydeligvis ekstremt populært istedet for vesker på skolen) og tre shortser til volleyballen. Så dro vi videre å spiste frozen yoghurt også dro vi alle å klipte oss for bare 5 dollar! En venninne av Christine har nettopp åpnet en ny salong og de har tilbud på klipp for kun 5 dollar, morsomt. Der fikk jeg møte mange av Kayla og Sabrina sine venner (husker nesten ingen navn..) og de spurte meg masse spørsmål om Norge som jeg måtte le litt av..

Når vi kom hjem tok jeg og Kayla oss en tur i nabolaget med hundene og ALLE husene her er GIGANTISKE og selve nabolaget går i en slags labyrint, haha. Blir like forvirra når vi går rundt ett hjørne!
Etter det spiste vi middag og Kayla og Sabrina viste meg hva slags klær de bruker på skolen osv og alt er så veldig annerledes. Etter det gikk vi ned i kjelleren for å se på The Hunger Games og plutselig funket ikke Tv'en og Christine ringte Tv-selskapet. Mannen som skulle hjelpe oss bablet i vei og sa egentlig ingenting som hjalp og da den plutselig funket igjen fortsatte han å bable helt til Christine spurte hvor vi fikk kjøpt den beste pizzaen her i byen, trodde jeg skulle le meg ihjel. Jeg og Kayla sovnet under filmen og det begynner faktisk å bli litt irriterrende at jeg er så trøtt hele tiden. Jetlag...


Så trøtt..

Imorgen har jeg noe orientation greier på skolen, fikse timeplanen min, også har alle idrettene noe sånn møte før jeg skal på volleyball tryout! Så må opp tidlig - ikke at jeg tror det blir noe problem da..
Skal prøve å få tatt noen bilder i imorgen, natta! 

2 kommentarer

Julie

20.08.2012 kl.13:30

Åh, høres ut som om du har det kjempebra!

Lykke til på volleyballen <3

Pappa

20.08.2012 kl.16:03

Flink og skrive du:-) Venter spent på neste innlegg. Husk bilder med det nye kamera. Stor klem fra pappa<3

Skriv en ny kommentar

Mette Alsaker

Mette Alsaker

19, Frogn

Utvekslingsstudent i Downingtown, Pennsylvania i USA 2012/2013 og reiser med STS. Svarer på de fleste spørsmål, men du kan også sende til mette_karin@hotmail.com :)

Kategorier

Arkiv

hits