Fremme!!

Da er jeg ankommet Downingtown, Pennsylvania! Ganske sykt å tenke på at jeg skal bo her i 10 mnd nå.

Reisen gikk overraskende fort og fint, utenom en del turbulens på flyet til Chicago, men gikk fint siden jeg hadde TV med film og serier.
Jeg har fått møtt så mange nye mennesker og alle var kjempe hyggelige! Var til og med en svensk jente som heter Nina, som jeg fløy med helt til Philadelphia og ikke bor så langt unna meg. Yey!

Familien møtte meg til og med før jeg fikk hentet bagasjen, og tror ikke helt de skjønte det var meg som gikk i mot dem med engang!

 
(Vet ikke helt hva som skjedde med bildet) Kayla, David, meg, Christine og Sabrina.

I bilen på vei spurte de en del spørsmål før jeg sovnet (litt flaut, haha). Med engang vi gikk inn i huset kom hundene løpende imot meg og begynte å bjeffe, haha de er så altfor søte! Og MYE mindre enn jeg hadde trodd. Ene hunden liker meg tydeligvis allerede og begynte å krabbe opp i kofferten min (ny kofferthund erstating, Mamma!) Men dere, HUSET! Herreguud det er STORT! Vi gikk egentlig bare opp på rommet mitt med engang og det er greit stort det også, hvertfall senga mi. Større seng for en så liten jente som meg skal du lete lenge etter... Familien er helt fantastiske og de har fikset utrolig mye for meg, som David sa i bilen (egentlig på tull da jeg sa hvor andre utvekslingsstudent jeg kjenner har kommet): You've got the best one!

Bilder har jeg dessverre ikke da kameraet mitt ikke har batteri.. Bra planlagt, Mette!! Men skal prøve å ta noen bilder av huset og rommet når jeg får pakket ut.

Vi snakkes!

3 kommentarer

Julie

19.08.2012 kl.15:36

Aw så braa alt har gått bra!

Virker som du har det supert <3

Lisa Karine

19.08.2012 kl.18:58

godt å høre at det går bra! :D lykke til!

Thea

19.08.2012 kl.19:48

åå, du må legge ut bilder av huset!!

<3

Skriv en ny kommentar

Mette Alsaker

Mette Alsaker

19, Frogn

Utvekslingsstudent i Downingtown, Pennsylvania i USA 2012/2013 og reiser med STS. Svarer på de fleste spørsmål, men du kan også sende til mette_karin@hotmail.com :)

Kategorier

Arkiv

hits