Bloggstart

Hei dere!

Nå er det snart ikke lenge igjen til avreise, (38 dager vel å merke...) men jeg kjenner nervene begynner å komme. Mye planlegging av pakking, gaver til vertsfamilien, ting jeg skal gjøre før jeg drar og det å si hadet til venner og familie gjenstår. Jeg er en skikkelig stress-person, så håper bare ikke det blir altfor mye de neste dagene. Drar jo heldigvis til Ålesund imorgen og blir borte en uke og bare slappe av og si hadet til alle venner og familie jeg har der, blir nok litt trist.

Men grunnen til at jeg blogger nå er egentlig fordi jeg hadde tenkt til å begynne å blogge litt mer regelmessig enn det jeg har gjort tidligere, for å kunne "øve" meg litt på det å oppdatere for dere som faktisk kommer til å lese denne bloggen. Hva synes dere om det?


Meg og Katinkabeste fra bursdagen/avskjedsfesten min som jeg hadde i starten av sommerferien. Kommer til å savne alle sånn, hjertee.

Men nå skal jeg på lunch hos bestevenninnen min Julie så vi snakkes!

3 kommentarer

Rikke

18.07.2012 kl.14:21

Så gøy! Ser frem til å lese om året ditt i USA :) Jeg prøver å linke de bloggene jeg vil følge i sidebaren på bloggen min, kan jeg linke din? :)

Mette Alsaker

19.07.2012 kl.12:51

Rikke: Så bra å høre! Selvfølgelig kan du det :)

Frédrik

22.07.2012 kl.16:09

God tur mette, litt jelly, haha. Kos deg :)

Skriv en ny kommentar

Mette Alsaker

Mette Alsaker

19, Frogn

Utvekslingsstudent i Downingtown, Pennsylvania i USA 2012/2013 og reiser med STS. Svarer på de fleste spørsmål, men du kan også sende til mette_karin@hotmail.com :)

Kategorier

Arkiv

hits