Første skypesamtale

Hei!

Idag hadde jeg min første skypesamtale med vertssøster, Kayla! Jeg var faktisk dødsnervøs for hva vi kom til å snakke om, da vi allerede hadde snakket en del på facebook. Men det gikk overraskende bra! Jeg fikk se hundene, fikk hilse på bestmoren som var kjempe søt, fikk se rommet mitt og resten av huset. Og herreguuud så stort det er. Fikk også vite mye som vi kommer til å gjøre når jeg kommer dit. Kayla får blant annet førerkortet i Oktober, det er homecoming, jeg får være med i bryllupet til kusinen dems og vi skal flere ganger til New York (!!!!). Jeg er helt i lykkerus for tiden og gleder meg helt vilt til å dra nå! 


Har ikke kamera så da får det bli web-bilder en stund til fremover!

Flere som skal på utveksling eller som har fått familie?

5 kommentarer

Silje Halvorsen

16.06.2012 kl.20:37

Så koselig!!! skal på utveksling neste år, bestemte meg litt for sent, så nå skal jeg ta 1 året om igjen og så reise til USA, og det gleder jeg meg masse til :):) håper du blogger masse i mens du er der nede, for nå har jeg funnet frem noen gode blogger å følge, og din er en av dem! håper i alle fall du får et kjempe bra år :D

NickiMN

17.06.2012 kl.18:30

Så heldig du er, virker jo helt perfekt! :) Skal du på camp i NY?

Mette Alsaker

18.06.2012 kl.19:26

Silje Halvorsen: Så utrolig bra at du drar selvom du må ta 1.året om igjen! Mange som ikke ville gjort det :) Tusen takk for koselig kommentar også, skal prøve å få blogget så mye som mulig!

Mette Alsaker

18.06.2012 kl.19:27

NickiMN: Virker veldig bra så langt hvertfall! Nei, skal ikke det. Skal du? :)

Rebecca

23.06.2012 kl.21:16

Vertssøstra mi heter også Kayla! hehe :)

Skriv en ny kommentar

Mette Alsaker

Mette Alsaker

19, Frogn

Utvekslingsstudent i Downingtown, Pennsylvania i USA 2012/2013 og reiser med STS. Svarer på de fleste spørsmål, men du kan også sende til mette_karin@hotmail.com :)

Kategorier

Arkiv

hits