VERDENS BESTE DAG!

Jeg har fått vertsfamilie!!

Var over 90% sikker på at jeg kom til å være en av de som får familie kun noen uker før de drar (verste fall dager). Men nå smiler endelig livet til meg, og jeg har fått verdens søteste familie i staten Pennsylvania! Kun to og en halv time unna New York og kun én time til Philadelphia. Gjett om jeg er gira?!

Familien er en helt normal familie med mor, far, to døtre og to små hunder. Siden jeg ikke har snakket mye med de enda, kommer jeg ikke til å legge ut bilder av familien. Vertsmor Christine er sykepleier og har fått inntrykk av at vertsfar David, jobber noen innenfor apotek/helse osv. De to døtrene er på 13 og 16 (like gammel). Sabrina og Kayla heter de. Jeg kommer til å gå på skole med Kayla og det var hun som sendte meg en mail i papirene jeg fikk fra STS. De har også to hunder som nevnt, noe som passer helt utmerket når jeg elsker hunder! Rosie og Gigi heter de, søteste navnene! 

De skrev at de er en aktiv familie som liker å ha det gøy, være med slektninger, driver mye med sport (blant annet lacrosse som jeg har lyst til å prøve ut) og liker å shoppe! Kan ikke si annet at dette er en fulltreffer!


En stk gira jente!

 

4 kommentarer

American 4 A YEAR

06.06.2012 kl.17:38

Gratulerer så mye med familie! Høres ut som en kjempe koselig familie, glad du føler dere har mange felles interesser! :D Du kommer nok til å få et utrolig minnerikt år! :D

Selina

06.06.2012 kl.17:40

Gratulerer :D Så gøy!

Mette Alsaker

18.06.2012 kl.19:23

American 4 A YEAR: Tusen takk! Ja, kunne virkelig ikke vært mer fornøyd! :)

Mette Alsaker

18.06.2012 kl.19:24

Selina: Tusen takk! :)

Skriv en ny kommentar

Mette Alsaker

Mette Alsaker

19, Frogn

Utvekslingsstudent i Downingtown, Pennsylvania i USA 2012/2013 og reiser med STS. Svarer på de fleste spørsmål, men du kan også sende til mette_karin@hotmail.com :)

Kategorier

Arkiv

hits